Det här är min kyrka

Livet upphör aldrig att förvåna mig.
Inte hade jag trott att jag skulle lägga in en låt av Peter Lemarc på min blogg. Trodde hans låtvärld var lite för “gullig” för mig. Jag som hellre vill provocera än stryka medhårs. Kanske en ny tid? Efter 50?

Hur som hade jag en stark upplevelse häromdagen när en grupp på sex personer besökte min värld här på Stensjöäng. Jag kände dem inte. I min Skogskatedral bad jag som oftast, att vi skulle vandra tysta, utan frågor och guidning. Men när vi stod tysta, var och en i sin stilla värld, stämde en av besökarna upp en sång som berörde mig mycket. “Det här är min kyrka”. Den kom så spontant och enkelt som om hon skapade texten i nuets levande  ögonblick. Allt gick rakt in i mig. Ja så är det. Googlade i dag på textraden jag minns. “Det här är min kyrka” och fann en blogg, med sången, och därtill vackra bilder. TACK Johan Gustafsson.
Mig tilltalar texten mycket. Lyssna själv och känn in. Här

Skogskatedralen på Stensjöäng

Skogskatedralen på Stensjöäng

Livet är min kyrka…. och jag själv, varje människa och varje varelse är altare, för det heliga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *