Från mörkrädd mus till ståuppkomiker

Aniara/Marianna

Det är verkligen att utmana mig själv att ställa mig upp och föreläsa om min egen livsväg här hemma på Stensjöäng – på hemmaplan. En aning lättare är det att göra reklam för mitt “Alter Ego” Aniara så jag får hålla fram henne.
Men jag älskar själv att höra människor berätta om sina liv, ur ett enkelt, sårbart, ärligt perspektiv – så då försöker jag föregå med eget exempel. Och när min syster Lydia Svensson med kort mellanrum föreläst här har många suttit och lyssnat med deltagande.
Jag har många jag vill kalla hit för att föreläsa under samlingsrubriken:

Min livsväg

Varmt välkomna till Stensjöäng söndagen den 2 Juni kl 14:00

Inträde 50:-
Anmälan 070-6739916

eller marianna.agetorp@gmail.com

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *