Mer på temat hår

Det blir bara bättre!
I dag ringde min älskade mor från äldreboendet och berättade hur mycket det ger henne att Kultur på Hjul (kultur i vården med “Bobbo” Barbro Waldemarsson och Gunilla Lundh-Tobiasson ) kommer till Solängen – det äldreboende där hon nu bor.
Men hon började med att säga – den där hårmaskinen du berättade om -(och nu trodde jag att jag skulle få en stark tillrättavisning eftersom jag berättat i går om min kala hjässa, dvs lilla barnet i ryggraden trodde det) – men hon sa. “Den där hårklippningsmaskinen – snälla kan du inte ta med den och klippa mig också. Jag orkar inte längre kamma mig varje dag, och mina gummiband sliter bara på det lilla hår jag har).” Javisst svarade jag….. – och satt nästan den ljuva novemberdagen i halsen.
Fortsättning följer. Det är spännande att fylla 50 – detta Jubelår. Se tidigare inlägg. Gott nytt hår

Marianna Agetorp Novemberbarn

Marianna Agetorp Novemberbarn

4 comments

  • Det är bara så ljuvligt att höra……:O)……å vacker som en dag med eller utan hår!

  • Marianna !Du är inte riktigt klok!! Jag blev helt darrig av chock!! Å jag skulle vilja hoppa in i datan och krama dig!!Å vad vacker du är!! Haha och modig som alltid! Yes!!! Ha en underbar födelsedag!Jag var med på din 17årsdag!/Hillevi

    • Underbara “barndomsvän”, som vet hur det är att bo på en vind. (vi lär aldrig bli helt vuxna). Tack för din kommentar. Blir varm i själen. Må vi aldrig sluta leka, älska och förundras över vad det innebär att vara människa. Må vi snart få mötas. kram M@

  • Pingback: Mer om utseendet | TANT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *